Blog

Actualidad 13/09/2019

La cultura del Vino Carlón regresa a nuestras mesas

Con la voluntad de que los productos de proximidad tengan un espacio destacado en su supermercado, Benihort regala al Vino Carlón un lugar privilegiado en su bodega y en su tienda online www.benihort.com. Se trata del caldo milenario, que tanto significó para la tierra y gentes del Maestrat a lo largo de los siglo

Veure més
Actualidad 26/07/2019

III Jornadas de sandía Benihort

Conocer nuevas variedades que se adapten a la zona de cultivo y que resulten rentables, tanto a nivel de producción como de comercialización es el objetivo del ensayo bianual que el Semillero Benihort dedica a la sandía. En la experiencia de este 2019 se han testado 48 variedades de sandía negra y rayada sin pepitas.

Veure més

Atenció a clients
Tenda en línia

696 766 927

Teléfono para atender tus dudas de compra online

Dilluns a divendres 9.00/13.30 i 15.30/19.30h

Com comprar?

Fes clic ací i
t'expliquem tots els passos

En 24/48 hores
on tu vulgues

Només península (Illes consultar)

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rep més informació de Benihort subscrivint-te al nostre butlletí de notícies. Introdueix la teua adreça de correu electrònic per a estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.

Si us plau, abans de donar-li a enviar, has de llegir tambén la informació bàsica sobre Protecció de Dades que trobaràs en l' Avís legal del nostre web. Mitjançant la teua subscripció, la cooperativa declara haver aconseguit i obtingut el teu consentiment exprès, amb la finalitat d'estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.