Equip humà

Valor d'empresa

A Benihort ens sentim molt orgullosos del nostre equip. El seu talent i actitud són l'autèntic actiu de la nostra empresa. En la nostra cooperativa, tant els nostres socis-agricultors com els empleats de les diferents àrees treballem per a oferir productes de total confiança i aconseguir l'excel·lència. 

En el camp, famílies d'agricultors i noves generacions de joves emprenedors conreem amb cura els nostres camps de la comarca del Maestrat, al nord de Castelló. El Mar Mediterrani, que banya estes costes, exercix un efecte benefactor sobre les nostres riques terres, preservant-les de fortes oscil·lacions tèrmiques i oferint hiverns moderats i càlids estius que permeten conrear excel·lents fruites i verdures amb el sabor d'abans.
Imprescindible és també la tasca que els nostres treballadors desenvolupen des de cadascuna de les àrees de l'empresa. Personal de magatzem, equip tècnic, d'oficines i directius, treballem de la mà, al costat del nostre Consell Rector, amb responsabilitat per a obtenir la major qualitat en els productes i serveis que oferim i, per descomptat, aconseguir la satisfacció del client

 

Conreem, envasem y distribuïm fruites i hortalisses

de total confiança

 

Atenció a clients
Tenda en línia

964 467 013 - 696 766 927

Teléfono para atender tus dudas de compra online

Dilluns a divendres 9.00/13.00 i 15.00/18.00

Com comprar?

Fes clic ací i
t'expliquem tots els passos

En 24/48 hores
on tu vulgues

Només península (Illes consultar)

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rep més informació de Benihort subscrivint-te al nostre butlletí de notícies. Introdueix la teua adreça de correu electrònic per a estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.

Si us plau, abans de donar-li a enviar, has de llegir tambén la informació bàsica sobre Protecció de Dades que trobaràs en l' Avís legal del nostre web. Mitjançant la teua subscripció, la cooperativa declara haver aconseguit i obtingut el teu consentiment exprès, amb la finalitat d'estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.