Condiciones de uso

CONDICIONES DE USO

Reservados todos los derechos. 

El titular de este Sitio web es la Cooperativa Agrícola S. Isidro de Benicarló S. Coop V. (BENIHORT) - CIF: F-12009353. Todos los materiales contenidos en esta web (incluyendo, pero no limitado a, texto, logotipos, contenido, fotografías, audio y video) es de propiedad intelectual de BENIHORT quedando reservados todos los derechos. 

Queda prohibido copiar, reproducir, distribuir, publicar, transmitir, difundir, comunicar públicamente y/o transformación total o parcial, ya sea electrónica o de cualquier tipo, sin permiso expreso de BENIHORT. 

BENIHORT se reserva el derecho de modificar toda la información de esta web sin previo aviso. 

© BENIHORT, con domicilio social en Pol. Industrial El Collet de Benicarló, Parcelas 301-305. Sociedad Cooperativa Valenciana inscrita en el Registro General de Sociedad Cooperativa del Ministerio de Trabajo y Seguridad Social, al número 2233. Con CIF: F-12009353.

Atenció a clients
Tenda en línia

964 467 013 - 696 766 927

Teléfono para atender tus dudas de compra online

Dilluns a divendres 9.00/13.00 i 15.00/18.00

Com comprar?

Fes clic ací i
t'expliquem tots els passos

En 24/48 hores
on tu vulgues

Només península (Illes consultar)

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rep més informació de Benihort subscrivint-te al nostre butlletí de notícies. Introdueix la teua adreça de correu electrònic per a estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.

Si us plau, abans de donar-li a enviar, has de llegir tambén la informació bàsica sobre Protecció de Dades que trobaràs en l' Avís legal del nostre web. Mitjançant la teua subscripció, la cooperativa declara haver aconseguit i obtingut el teu consentiment exprès, amb la finalitat d'estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.