Sobre nosaltres

La nostra Cooperativa

Amb més de 70 anys d’experiència, mitjançant les diferents generacions, hem contribuït a que la nostra cooperativa siga, avui en dia, una empresa de confiança i un referent en el món del cooperativisme de la Comunitat Valenciana.

Garantim fruites i hortalisses de qualitat al consumidor final i un servei complet, adaptat als nostres clients.

• 1946 any de naixement
• 1800 socis
• 250 empleats
• 450 empleats en temporada
• 70 milions de quilos comercialitzats
• 100.000 m2 se superfície
• 2300 ha conreades

Sinònim de tradició i qualitat

Més de 1800 socis s'esforcen per aconseguir la màxima satisfacció dels nostres clients i que els nostres productes tinguen la frescor i el sabor tradicional.
La nostra política de qualitat i traçabilitat és fonamental per treballar amb èxit. En l'actualitat, amb un equip de treball ampli i multidisciplinari, enfoquem el nostre creixement cap a nous mercats, promovent una agricultura productiva i sostenible. 
Les nostres instal·lacions, repartides en quatre centres de treball, ocupen una superfície total de 105.000 m2, dels quals 26.000 m2 corresponen a magatzems de confecció, amb una capacitat frigorífica de 25.000 m2. Els nostres magatzems compten amb un acurat i precís sistema d'envasament, amb una capacitat de confecció que se situa entorn dels 100 palets diaris.
L'elevada capacitat productiva, el clima mediterrani i l'aplicació de les tècniques de cultiu i recol·lecció més avançades ens permeten treballar amb una gran varietat de productes i serveis. Al costat de les tradicionals àrees d'hortalisses, cítrics i subministraments, hem incorporat a la nostra empresa la venda de llavors, carburants i la comercialització dels nostres propis productes en la nostra tenda-supermercat i en la tenda online Benihort. El suport incondicional als nostres socis i la satisfacció dels nostres clients són les nostres màximes.
 

Atenció a clients
Tenda en línia

964 467 013 - 696 766 927

Teléfono para atender tus dudas de compra online

Dilluns a divendres 9.00/13.00 i 15.00/18.00

Com comprar?

Fes clic ací i
t'expliquem tots els passos

En 24/48 hores
on tu vulgues

Només península (Illes consultar)

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rep més informació de Benihort subscrivint-te al nostre butlletí de notícies. Introdueix la teua adreça de correu electrònic per a estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.

Si us plau, abans de donar-li a enviar, has de llegir tambén la informació bàsica sobre Protecció de Dades que trobaràs en l' Avís legal del nostre web. Mitjançant la teua subscripció, la cooperativa declara haver aconseguit i obtingut el teu consentiment exprès, amb la finalitat d'estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.