Consell Rector

Estatuts socials

El consell rector és el nostre òrgan de govern, representació i gestió. És responsable de l'aplicació de la Llei i dels Estatuts Socials, o pren les iniciatives que corresponguen. Està compost per 12 membres titulars i per 2 suplents que representen els nostres socis cooperativistes. Els membres del consell rector i els suplents són triats per l'assemblea general de la cooperativa, entre els socis de la mateixa, mitjançant votació secreta, per a un període de quatre anys sense que puguen ser reelegits.
El nostre Consell Rector està encapçalat pel president, vicepresident, secretari i tresorer. L'actual Consell Rector, presidit per Vicent París Forés, estarà al capdavant de l'empresa fins a juliol de 2020.

Cada any al finalitzar el mes de juny, la nostra cooperativa celebra la seua Assemblea General, amb la finalitat de presentar l'informe anual als nostres socis. En ell es fa un minuciós repàs a cadascuna de les àrees que componen la nostra cooperativa i es presenten els resultats de l'últim exercici. Anualment, i amb referència al dia 31 de desembre, quedarà tancat l'exercici social de la cooperativa, tal com arrepleguen els nostres estatuts.
La nostra cooperativa està inscrita en el Registre de Cooperatives de la Conselleria de Castelló (nº 2233, CIF F-12009353).

En nuestra Asamblea General, presentamos nuestro informe anual a nuestros socios.

 

Atenció a clients
Tenda en línia

964 467 013 - 696 766 927

Teléfono para atender tus dudas de compra online

Dilluns a divendres 9.00/13.00 i 15.00/18.00

Com comprar?

Fes clic ací i
t'expliquem tots els passos

En 24/48 hores
on tu vulgues

Només península (Illes consultar)

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rep més informació de Benihort subscrivint-te al nostre butlletí de notícies. Introdueix la teua adreça de correu electrònic per a estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.

Si us plau, abans de donar-li a enviar, has de llegir tambén la informació bàsica sobre Protecció de Dades que trobaràs en l' Avís legal del nostre web. Mitjançant la teua subscripció, la cooperativa declara haver aconseguit i obtingut el teu consentiment exprès, amb la finalitat d'estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.