Història

70 anys
al teu servei

Benihort va nàixer, fa més de 70 anys, quan només era un xicotet magatzem de Subministraments en el centre de la població de Benicarló. I ho vam fer com a resposta a la necessitat d’unir esforços per a resoldre els problemes comuns de les famílies agricultores del municipi. Aquestes necessitats eren molt sentides en el moment del nostre naixement, tant per la dificultat en el proveïment, especialment d'abonaments, com per la de buscar una sortida als productes que conreaven. Així, la nostra cooperativa va quedar constituïda oficialment i inscrita en el registre corresponent, com a Cooperativa Agrícola San Isidro de Benicarló, el 31 de maig de 1946. 


Va ser a partir de 1958 quan va començar el nostre desenvolupament. A partir d'este moment, traslladem el nostre centre de treball a naus industrials i iniciem una etapa de constant i equilibrat creixement que ens ha portat a ser la cooperativa que som avui dia. Així, hem anat incorporant noves àrees i serveis, i hem continuat la nostra expansió en el segle XXI, gràcies al treball dels nostres socis i al compromès equip humà de la nostra cooperativa. De la mà, superem desafiaments que ens permeten aconseguir nous reptes i horitzons per a satisfer les demandes dels consumidors més exigents, tant en els mercats nacionals com en els internacionals.

Evolucionem, a tocant dels nostres socis i clients.

Creixem, gràcies a ells.

Atenció a clients
Tenda en línia

964 467 013 - 696 766 927

Teléfono para atender tus dudas de compra online

Dilluns a divendres 9.00/13.00 i 15.00/18.00

Com comprar?

Fes clic ací i
t'expliquem tots els passos

En 24/48 hores
on tu vulgues

Només península (Illes consultar)

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rep més informació de Benihort subscrivint-te al nostre butlletí de notícies. Introdueix la teua adreça de correu electrònic per a estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.

Si us plau, abans de donar-li a enviar, has de llegir tambén la informació bàsica sobre Protecció de Dades que trobaràs en l' Avís legal del nostre web. Mitjançant la teua subscripció, la cooperativa declara haver aconseguit i obtingut el teu consentiment exprès, amb la finalitat d'estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.