Arxiu

Arxiu: Maig - 2020 (4)

Actualidad

Verduras hidropónicas: cultivos sanos y sin tierra

22/05/2020

La hidroponía está en auge. Uno de los socios de la cooperativa Benihort, Jordi Anguera Redorat, da sus primeros pasos en este sistema de cultivo. Como resultado: lechugas y escarolas sin tierra, un gran ahorro hídrico y de espacio, y alimentos locales, seguros y saludables.

Veure més
Actualidad

El campo unido “saludablemente”

12/05/2020

Benihortse suma a la promoción del consumo de Frutas y Hortalizas en el marco de la crisis del Covid-19, con la campaña “Frutas y Verduras. Saludablemente”, que impulsa Cooperativas Agroalimentarias de España.

Veure més

Atenció a clients
Tenda en línia

964 467 013 - 696 766 927

Teléfono para atender tus dudas de compra online

Dilluns a divendres 9.00/13.00 i 15.00/18.00

Com comprar?

Fes clic ací i
t'expliquem tots els passos

En 24/48 hores
on tu vulgues

Només península (Illes consultar)

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rep més informació de Benihort subscrivint-te al nostre butlletí de notícies. Introdueix la teua adreça de correu electrònic per a estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.

Si us plau, abans de donar-li a enviar, has de llegir tambén la informació bàsica sobre Protecció de Dades que trobaràs en l' Avís legal del nostre web. Mitjançant la teua subscripció, la cooperativa declara haver aconseguit i obtingut el teu consentiment exprès, amb la finalitat d'estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.