Arxiu

Arxiu: Setembre - 2021 (2)

Actualidad

Amarga campaña de sandía 2021 para Benihort

20/09/2021

Benihort ha hecho balance de la campaña de sandía 2021, una cosecha, marcada por la histórica granizada del pasado mes de julio. Como consecuencia, una producción de 2 millones de kilos menos de fruta de los previstos y grandes pérdidas económicas.

Veure més
Actualidad

El Proyecto Agro+ busca compost a partir de los residuos bioplásticos de la agricultura

10/09/2021

El proyecto Agro+ está coordinado por Benihort y Cooperatives Agroalimentàries de la Comunitat Valenciana, y su objetivo es conseguir un film biocompostable de alto valor añadido que se pueda incorporar al terreno, valorizando los restos de este residuo plástico, sin dejar de lado los criterios de calidad y legislativos, en materia de fertilizantes.

Veure més

Atenció a clients
Tenda en línia

964 467 013 - 696 766 927

Teléfono para atender tus dudas de compra online

Dilluns a divendres 9.00/13.00 i 15.00/18.00

Com comprar?

Fes clic ací i
t'expliquem tots els passos

En 24/48 hores
on tu vulgues

Només península (Illes consultar)

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rep més informació de Benihort subscrivint-te al nostre butlletí de notícies. Introdueix la teua adreça de correu electrònic per a estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.

Si us plau, abans de donar-li a enviar, has de llegir tambén la informació bàsica sobre Protecció de Dades que trobaràs en l' Avís legal del nostre web. Mitjançant la teua subscripció, la cooperativa declara haver aconseguit i obtingut el teu consentiment exprès, amb la finalitat d'estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.