Arxiu

Arxiu: Novembre - 2023 (3)

Actualidad

La Alcachofa de Benicarló DO amplia variedad para aumentar producción y rentabilidad

20/11/2023

El Consejo Regulador de la Denominación de Origen Protegida Alcachofa de Benicarló (CRDOP) abría su campaña 2023-24 el pasado miércoles 15 de noviembre con una novedad: la incorporación de una nueva variedad a su catálogo. Se suma ahora a la Alcachofa Blanca de Tudela la variedad de semilla “Green Queen”, que permitirá aumentar la cantidad de producto certificado y que el agricultor obtenga una mayor rentabilidad.

Veure més
Actualidad

Fusión de Benihort Transportes y Monllau Nivera

09/11/2023

Hemos llegado a un acuerdo de fusión con la empresa de transportes Monllau Nivera de Camarles. A partir de ahora contaremos con 15 camiones frigoríficos que darán servicio logístico de transporte refrigerado a las provincias de Castellón y Tarragona, garantizando un exhaustivo control de la cadena de frío.

Veure més

Atenció a clients
Tenda en línia

964 467 013 - 696 766 927

Teléfono para atender tus dudas de compra online

Dilluns a divendres 9.00/13.00 i 15.00/18.00

Com comprar?

Fes clic ací i
t'expliquem tots els passos

En 24/48 hores
on tu vulgues

Només península (Illes consultar)

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rep més informació de Benihort subscrivint-te al nostre butlletí de notícies. Introdueix la teua adreça de correu electrònic per a estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.

Si us plau, abans de donar-li a enviar, has de llegir tambén la informació bàsica sobre Protecció de Dades que trobaràs en l' Avís legal del nostre web. Mitjançant la teua subscripció, la cooperativa declara haver aconseguit i obtingut el teu consentiment exprès, amb la finalitat d'estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.