Blog

Benihort participó en la Convención de Zotal Laboratorios 2018 que tuvo lugar en el Hotel Sevilla Center el pasado 13 de marzo en la capital sevillana. Más de 100 representantes de las distintas empresas que comercializan sus productos, entre las que se encuentra la cooperativa benicarlanda, asistió a esta jornada.

La compañía informó a los asistentes sobre las nuevas normativas en materia de biocidas que entraron en vigor el 1 de marzo. También se plantearon las estrategias de ventas a seguir y se presentaron nuevos productos de la firma comercial, como el desengrasante Zotal-Quitagrasas.

La cooperativa de Benicarló estuvo representada por el responsable de su tienda-supermercado, Odilo González.


No puedes realizar comentarios si no aceptas las cookies de Disqus. Pincha aquí para aceptarlas.

Atenció a clients
Tenda en línia

964 467 013 - 696 766 927

Teléfono para atender tus dudas de compra online

Dilluns a divendres 9.00/13.00 i 15.00/18.00

Com comprar?

Fes clic ací i
t'expliquem tots els passos

En 24/48 hores
on tu vulgues

Només península (Illes consultar)

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rep més informació de Benihort subscrivint-te al nostre butlletí de notícies. Introdueix la teua adreça de correu electrònic per a estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.

Si us plau, abans de donar-li a enviar, has de llegir tambén la informació bàsica sobre Protecció de Dades que trobaràs en l' Avís legal del nostre web. Mitjançant la teua subscripció, la cooperativa declara haver aconseguit i obtingut el teu consentiment exprès, amb la finalitat d'estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.