Blog

La Cooperativa de Benicarló participó en la inauguración del II Festival Gastronómico "Castelló Ruta de Sabor", que tuvo lugar en el Passeig Colom de la ciudad de Vinaròs durante el fin de semana del 20 al 22 de octubre. La presidenta de la Diputación, Marta Barrachina, abrió la muestra que promocionó la calidad agroalimentaria de la provincia.

Por parte de Benihort asistieron a la apertura del evento el presidente, Sergio Ortiz, y el director general, Guillermo Edo. Un completo programa centrado en los productos de Castellón, sus agricultores, ganaderos, productores, consumidores, cocineros y artesanos, protagonizó este festival gastronómico durante todo el fin de semana.


No puedes realizar comentarios si no aceptas las cookies de Disqus. Pincha aquí para aceptarlas.

Atenció a clients
Tenda en línia

964 467 013 - 696 766 927

Teléfono para atender tus dudas de compra online

Dilluns a divendres 9.00/13.00 i 15.00/18.00

Com comprar?

Fes clic ací i
t'expliquem tots els passos

En 24/48 hores
on tu vulgues

Només península (Illes consultar)

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rep més informació de Benihort subscrivint-te al nostre butlletí de notícies. Introdueix la teua adreça de correu electrònic per a estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.

Si us plau, abans de donar-li a enviar, has de llegir tambén la informació bàsica sobre Protecció de Dades que trobaràs en l' Avís legal del nostre web. Mitjançant la teua subscripció, la cooperativa declara haver aconseguit i obtingut el teu consentiment exprès, amb la finalitat d'estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.