Blog

El pasado miércoles 31 de marzo la cooperativa Benihort participó en el Día Mundial del Deporte y la Actividad Física que organiza el IES Ramon Cid de Benicarló. Se trata de una jornada que emana valores tan imprescindibles como el esfuerzo, la superación, la igualdad, la deportividad y la solidaridad.

Benihort ha colaborado, junto al Consejo Regulador de la Denominación de Origen Protegida Alcachofa de Benicarló y lo ha hecho, aportando la vitamina C de sus naranjas y las alcachofas DOP.


No puedes realizar comentarios si no aceptas las cookies de Disqus. Pincha aquí para aceptarlas.

Atenció a clients
Tenda en línia

964 467 013 - 696 766 927

Teléfono para atender tus dudas de compra online

Dilluns a divendres 9.00/13.00 i 15.00/18.00

Com comprar?

Fes clic ací i
t'expliquem tots els passos

En 24/48 hores
on tu vulgues

Només península (Illes consultar)

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rep més informació de Benihort subscrivint-te al nostre butlletí de notícies. Introdueix la teua adreça de correu electrònic per a estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.

Si us plau, abans de donar-li a enviar, has de llegir tambén la informació bàsica sobre Protecció de Dades que trobaràs en l' Avís legal del nostre web. Mitjançant la teua subscripció, la cooperativa declara haver aconseguit i obtingut el teu consentiment exprès, amb la finalitat d'estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.