Blog

El miércoles 17 de abril tuvo lugar en la sala de formación de Benihort un “Curso sobre plagas emergentes en el cultivo de cítricos”, organizado por Cooperativas Agroalimentarias de la Comunidad Valenciana en colaboración con la cooperativa benicarlanda.

Alrededor de 50 personas asistieron al curso impartido por la doctora en Ciencias Biológicas e Ingeniera Técnico Agrícola, Antonia Isabel Soto Sánchez. La responsable de la jornada es, además, profesora Titular de Universidad Politécnica de Valencia, entomóloga especialista en plagas de áreas verdes y su manejo y control biológico de plagas.

El curso, que constó de una conferencia y de una visita al campo, abordó diversas plagas que afectan a los cítricos como el trip de la orquídea, el pezotrip, la mosca blanca y el cotonet de les Valls.


No puedes realizar comentarios si no aceptas las cookies de Disqus. Pincha aquí para aceptarlas.

Atenció a clients
Tenda en línia

964 467 013 - 696 766 927

Teléfono para atender tus dudas de compra online

Dilluns a divendres 9.00/13.00 i 15.00/18.00

Com comprar?

Fes clic ací i
t'expliquem tots els passos

En 24/48 hores
on tu vulgues

Només península (Illes consultar)

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rep més informació de Benihort subscrivint-te al nostre butlletí de notícies. Introdueix la teua adreça de correu electrònic per a estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.

Si us plau, abans de donar-li a enviar, has de llegir tambén la informació bàsica sobre Protecció de Dades que trobaràs en l' Avís legal del nostre web. Mitjançant la teua subscripció, la cooperativa declara haver aconseguit i obtingut el teu consentiment exprès, amb la finalitat d'estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.