Blog

Para seguir “alimentando la felicidad” de sus clientes, el supermercado de Benihort acogió el viernes 21 de junio una nueva degustación.  Los nuevos zumos Juver 100% free fueron los protagonistas de esta nueva acción promocional del súper que la cooperativa benicarlanda tiene en el polígono industrial.

Desde las 10 de la mañana y hasta la 1 del mediodía, los clientes del establecimiento de Benihort pudieron degustar zumos con sabor a manzana, piña y melocotón. El jefe de tienda, Odilo González, explicó que “estos zumos son diferentes porque no tienen azúcares añadidos, ni conservantes ni tampoco colorantes”.

El supermercado Benihort ya está preparando una nueva degustación para el mes de julio. En esta ocasión los clientes podrán probar horchata valenciana.


No puedes realizar comentarios si no aceptas las cookies de Disqus. Pincha aquí para aceptarlas.

Atenció a clients
Tenda en línia

964 467 013 - 696 766 927

Teléfono para atender tus dudas de compra online

Dilluns a divendres 9.00/13.00 i 15.00/18.00

Com comprar?

Fes clic ací i
t'expliquem tots els passos

En 24/48 hores
on tu vulgues

Només península (Illes consultar)

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rep més informació de Benihort subscrivint-te al nostre butlletí de notícies. Introdueix la teua adreça de correu electrònic per a estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.

Si us plau, abans de donar-li a enviar, has de llegir tambén la informació bàsica sobre Protecció de Dades que trobaràs en l' Avís legal del nostre web. Mitjançant la teua subscripció, la cooperativa declara haver aconseguit i obtingut el teu consentiment exprès, amb la finalitat d'estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.