Blog

El taller d'ocupació “Benicarló en verd” de l'Ajuntament de la ciutat va visitar les instal·lacions de planters de Benihort dijous passat 21 de juny. Els alumnes-treballadors van conèixer de prop les diferents tasques que es duen a terme en esta àrea de la cooperativa de Benicarló.

El responsable del servei, Francisco Miguel Soriano Masip, va ser l'encarregat d'atendre al grup del taller d'ocupació, guiats per la seua professora Neus Llambrich. Segons va explicar Soriano, “els alumnes es van mostrar molt interessats en aprendre els diferents treballs de sembra, van visitar els nostres hivernacles i també els va cridar l'atenció, especialment, el nostre capçal de reg”.

Este taller d'ocupació del consistori de Benicarló forma en jardineria a deu persones majors de 25 anys durant un any i està gestionat per la Regidoria de Promoció Econòmica a través de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL). Els alumnes, que han superat recentment les proves per a rebre els certificats de Professionalitat d'activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria i zones verdes de nivell 1, es troben immersos en el desenvolupament i continuïtat a través d'un segon certificat de nivell 2 dins de la mateixa família i àrea professional.


No puedes realizar comentarios si no aceptas las cookies de Disqus. Pincha aquí para aceptarlas.

Atenció a clients
Tenda en línia

964 467 013 - 696 766 927

Teléfono para atender tus dudas de compra online

Dilluns a divendres 9.00/13.00 i 15.00/18.00

Com comprar?

Fes clic ací i
t'expliquem tots els passos

En 24/48 hores
on tu vulgues

Només península (Illes consultar)

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rep més informació de Benihort subscrivint-te al nostre butlletí de notícies. Introdueix la teua adreça de correu electrònic per a estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.

Si us plau, abans de donar-li a enviar, has de llegir tambén la informació bàsica sobre Protecció de Dades que trobaràs en l' Avís legal del nostre web. Mitjançant la teua subscripció, la cooperativa declara haver aconseguit i obtingut el teu consentiment exprès, amb la finalitat d'estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.