Blog

El supermercado de Benihort ha entregado un nuevo carro de compra. La clienta afortunada que se lleva el premio del mes de agosto es Elena Carrasco Arayo.

Taula Supermercats Benihort sortea todos los meses un carro de compra gratis, formado por todos los productos del folleto mensual, valorado en más de 50€. Los clientes reciben una participación para el sorteo por cada 10€ de compra. Cuantas más participaciones, más posibilidades de resultar premiados. El próximo carro se sorteará el lunes 1 de octubre. ¡Mucha suerte a todos!


No puedes realizar comentarios si no aceptas las cookies de Disqus. Pincha aquí para aceptarlas.

Atenció a clients
Tenda en línia

964 467 013 - 696 766 927

Teléfono para atender tus dudas de compra online

Dilluns a divendres 9.00/13.00 i 15.00/18.00

Com comprar?

Fes clic ací i
t'expliquem tots els passos

En 24/48 hores
on tu vulgues

Només península (Illes consultar)

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rep més informació de Benihort subscrivint-te al nostre butlletí de notícies. Introdueix la teua adreça de correu electrònic per a estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.

Si us plau, abans de donar-li a enviar, has de llegir tambén la informació bàsica sobre Protecció de Dades que trobaràs en l' Avís legal del nostre web. Mitjançant la teua subscripció, la cooperativa declara haver aconseguit i obtingut el teu consentiment exprès, amb la finalitat d'estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.