Blog

Empleats de l'àrea de Tenda de Benihort van realitzar el dimecres 18 de juliol un curs sobre Prevenció de Riscos Laborals i de Seguretat i Higiene Alimentària. Els marcadors de síndria que treballen en la campanya d'estiu de la cooperativa de Benicarló també es van formar en la mateixa temàtica.

Els dos cursos, que van tenir lloc en el saló d'actes de les instal·lacions de Benihort de “El Collet”, van ser a càrrec de la tècnica de Intercoop Consultoria, Mar Catalá, i van tenir una durada de 2 hores.


No puedes realizar comentarios si no aceptas las cookies de Disqus. Pincha aquí para aceptarlas.

Atenció a clients
Tenda en línia

964 467 013 - 696 766 927

Teléfono para atender tus dudas de compra online

Dilluns a divendres 9.00/13.00 i 15.00/18.00

Com comprar?

Fes clic ací i
t'expliquem tots els passos

En 24/48 hores
on tu vulgues

Només península (Illes consultar)

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rep més informació de Benihort subscrivint-te al nostre butlletí de notícies. Introdueix la teua adreça de correu electrònic per a estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.

Si us plau, abans de donar-li a enviar, has de llegir tambén la informació bàsica sobre Protecció de Dades que trobaràs en l' Avís legal del nostre web. Mitjançant la teua subscripció, la cooperativa declara haver aconseguit i obtingut el teu consentiment exprès, amb la finalitat d'estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.