Blog

Este año los homenajeados de la Fiesta de la Alcachofa son los socios de nuestra cooperativa, José Antonio Marzá y Maria Caldés. Un matrimonio ejemplar y comprometido que ha dedicado toda su vida al campo, desempeñado un papel fundamental en la prosperidad del sector agrario de Benicarló. Además, Jose Antonio fue Presidente de Benihort, de Caixa Benicarló y del Consejo Regulador #AlcachofaDOPBenicarló de 2000 a 2004. Unos tiempos que desde benihort recordamos con especial estima.

¡Gracias por tanto y enhorabuena por el merecido reconocimiento!


No puedes realizar comentarios si no aceptas las cookies de Disqus. Pincha aquí para aceptarlas.

Atenció a clients
Tenda en línia

964 467 013 - 696 766 927

Teléfono para atender tus dudas de compra online

Dilluns a divendres 9.00/13.00 i 15.00/18.00

Com comprar?

Fes clic ací i
t'expliquem tots els passos

En 24/48 hores
on tu vulgues

Només península (Illes consultar)

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rep més informació de Benihort subscrivint-te al nostre butlletí de notícies. Introdueix la teua adreça de correu electrònic per a estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.

Si us plau, abans de donar-li a enviar, has de llegir tambén la informació bàsica sobre Protecció de Dades que trobaràs en l' Avís legal del nostre web. Mitjançant la teua subscripció, la cooperativa declara haver aconseguit i obtingut el teu consentiment exprès, amb la finalitat d'estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.