Blog

Un grupo de 20 agricultores y técnicos de la Agrupación de Defensa Vegetal de Fruiters del Baix Llobregat visitaron Benihort el martes 28 de noviembre con el objetivo de conocer la contrastada experiencia de la cooperativa benicarlanda en el cultivo de la alcachofa y de informarse, sobre el terreno, de otras realidades productivas.

El presidente de Benihort, Vicent París, su director, Guillermo Edo, así como el presidente del Consejo Regulador de la Denominación de Origen Protegida Alcachofa de Benicarló, Francisco Lluch, atendieron a este grupo de labradores de la comarca del Baix Llobregat, zona cuyo principal cultivo hortícola es la Carxofa del Prat. Tras la recepción en las instalaciones del Polígono El Collet, se visitó también uno de los campos de alcachofas de la cooperativa, momento en que se sumó con sus explicaciones el técnico de Hortalizas, José Miguel Cornelles.


No puedes realizar comentarios si no aceptas las cookies de Disqus. Pincha aquí para aceptarlas.

Atenció a clients
Tenda en línia

964 467 013 - 696 766 927

Teléfono para atender tus dudas de compra online

Dilluns a divendres 9.00/13.00 i 15.00/18.00

Com comprar?

Fes clic ací i
t'expliquem tots els passos

En 24/48 hores
on tu vulgues

Només península (Illes consultar)

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rep més informació de Benihort subscrivint-te al nostre butlletí de notícies. Introdueix la teua adreça de correu electrònic per a estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.

Si us plau, abans de donar-li a enviar, has de llegir tambén la informació bàsica sobre Protecció de Dades que trobaràs en l' Avís legal del nostre web. Mitjançant la teua subscripció, la cooperativa declara haver aconseguit i obtingut el teu consentiment exprès, amb la finalitat d'estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.