Blog

Benihort es suma a la producció ecològica en este 2018. Es tracta d'una les actuals apostes de la Cooperativa Agrícola San Isidro de Benicarló que ja compta amb carxofa i síndria ecològica en el seu catàleg de productes, i que arriba també amb l'adquisició de dues noves naus, que ampliaran el seu espai de treball en 5.000 m2. L'objectiu de l'empresa és disposar d'una línia de producció ecològica també de tots aquells productes que ja oferix en convencional, entre els quals es troba l'enciam, coliflor, repollo, així com taronges i clementines, entre d’altres.

Amb un volum de producció en 2017 de 40.000 tn de cítrics i 35.000 tn d'hortalisses, Benihort, situada al nord de la província de Castelló, és avui dia una les principals cooperatives de la Comunitat Valenciana. “Després d'analitzar la tendència dels mercats, peticions de clients i també comprovar en la passada edició de la fira FruitAttraction que existeix una creixent demanda d'este sector, des de la nostra cooperativa hem decidit donar el pas i apostar pel cultiu ecològic que tants beneficis té, tant per a la nostra salut, economia local com a medi ambient”, declara el director-gerent de Benihort.

La cooperativa de Benicarló disposa en estos moments de dos productes ecològics: la carxofa i la síndria. Tal i com descriu el cap de Producció, Javier Rillo, “la nostra meta en els pròxims 3 anys és arribar a una producció de 3.500 tn d'hortalisses i començar també la conversió de 4 anys per a la producció de cítrics i aconseguir així 4.500 tn. És a dir, produir en ecològic un 10% de la nostra producció convencional que anirà destinada tant al mercat interior com a l'exterior”.

Altres novetats

Amb l'arribada de la primavera, Benihort ha estrenat també pàgina web www.benihort.com a través de la qual, ven alguns dels seus productes en la seua pròpia tenda online. El seu producte estavella és, sens dubte, l'excel·lent Carxofa de Benicarló amb Denominació d'Origen Protegida que té la seua temporada de producció de desembre a principis de maig.

 


No puedes realizar comentarios si no aceptas las cookies de Disqus. Pincha aquí para aceptarlas.

Atenció a clients
Tenda en línia

964 467 013 - 696 766 927

Teléfono para atender tus dudas de compra online

Dilluns a divendres 9.00/13.00 i 15.00/18.00

Com comprar?

Fes clic ací i
t'expliquem tots els passos

En 24/48 hores
on tu vulgues

Només península (Illes consultar)

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rep més informació de Benihort subscrivint-te al nostre butlletí de notícies. Introdueix la teua adreça de correu electrònic per a estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.

Si us plau, abans de donar-li a enviar, has de llegir tambén la informació bàsica sobre Protecció de Dades que trobaràs en l' Avís legal del nostre web. Mitjançant la teua subscripció, la cooperativa declara haver aconseguit i obtingut el teu consentiment exprès, amb la finalitat d'estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.