Blog

La clienta MªAntonia Boyero ha sido la afortunada en el sorteo del carro de compra gratis del mes de octubre en el supermercado Taula Supermercats Benihort del Polígono Industrial de Benicarló. 

El supermercado de la cooperativa benicarlanda sortea un carro de compra entre todos sus clientes, valorado en más de 50 euros. Por una compra superior a 10 euros, los clientes reciben una bolleta con la que poder participar en el sorteo del carro, que incluye todos los productos del folleto del mes.

¡Enhorabuena y a por el carro de noviembre!


No puedes realizar comentarios si no aceptas las cookies de Disqus. Pincha aquí para aceptarlas.

Atenció a clients
Tenda en línia

964 467 013 - 696 766 927

Teléfono para atender tus dudas de compra online

Dilluns a divendres 9.00/13.00 i 15.00/18.00

Com comprar?

Fes clic ací i
t'expliquem tots els passos

En 24/48 hores
on tu vulgues

Només península (Illes consultar)

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rep més informació de Benihort subscrivint-te al nostre butlletí de notícies. Introdueix la teua adreça de correu electrònic per a estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.

Si us plau, abans de donar-li a enviar, has de llegir tambén la informació bàsica sobre Protecció de Dades que trobaràs en l' Avís legal del nostre web. Mitjançant la teua subscripció, la cooperativa declara haver aconseguit i obtingut el teu consentiment exprès, amb la finalitat d'estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.