Blog

Benihort va ser premiat amb este guardó en 2013

L'empresa de Vinaròs, Cítrics Roquetes S.L.U, i sòcia de la Cooperativa de Benicarló, ha estat guardonada amb el Premi Accord 2017 que lliura la Cambra de Comerç de Castelló i que reconeix a les empreses de la província que han desenvolupat bones pràctiques en l'àmbit de la qualitat social. Cítrics Roquetes ha sigut premiada com a reconeixement a la seua política de suport a la reinserció soci-laboral de joves en risc d'exclusió, mitjançant la realització de pràctiques i la contractació en el servei de manteniment de parcs i jardins de Vinaròs.


Tal com ha explicat el gerent de Cítrics Roquetes S.L.U., “en la línia de Responsabilitat Social Corporativa, estem associats a la Xarxa Nodus de la Fundació Diagrama i mantenim un conveni de col·laboració per a l'admissió en pràctiques no laborals de joves tutelats, amb la finalitat de facilitar la seua adaptació a l'ambient de treball”.
La col·laboració amb la Fundació Diagrama, suposa una segona fase en la política RSC de Citrics Roquetes, que anteriorment havia incorporat personal procedent de la borsa de treball de COCEMFE. Fins avui, han sigut dos els joves mantinguts en pràctiques a través del conveni, nombre que s'espera ampliar en 2018.


Des de de Benihort, el seu director-gerent, Guillermo Edo, ha valorat “esta important distinció que rep el nostre soci Cítrics Roquetes en matèria de qualitat social, apostant per una política integrada de qualitat, medi ambient, seguretat i salut laboral” i ha destacat “el seu compromís per la responsabilitat social, incorporant dins del sistema de gestió de l'empresa a persones en risc d'exclusió”.
La Cooperativa Agrícola San Isidro de Benicarló també va ser premiada en 2013 amb el Guardó Accord a la Qualitat Social de la Cambra de Comerç.

L'empresa
Citrics Roquetes S.lu procedeix d'una llarga tradició familiar bolcada en els serveis dirigits al sector agrari. La gestió de cultius de cítrics és l'ànima de l'empresa, que dóna suport a tota una gamma de serveis dirigits a les administracions públiques i als particulars. Aquests serveis inclouen el manteniment de parcs, jardins i zones forestals, el manteniment de platges i camps esportius, i l'execució d'obra pública, moviment de terres i xicotetes obres.
Citrics Roquetes SLU es recolza en una política integrada de qualitat, medi ambient, seguretat i salut laboral que es concreta en un sistema de gestió certificat segons normes 150 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001, establint-se objectius i metes anuals.


No puedes realizar comentarios si no aceptas las cookies de Disqus. Pincha aquí para aceptarlas.

Atenció a clients
Tenda en línia

964 467 013 - 696 766 927

Teléfono para atender tus dudas de compra online

Dilluns a divendres 9.00/13.00 i 15.00/18.00

Com comprar?

Fes clic ací i
t'expliquem tots els passos

En 24/48 hores
on tu vulgues

Només península (Illes consultar)

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rep més informació de Benihort subscrivint-te al nostre butlletí de notícies. Introdueix la teua adreça de correu electrònic per a estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.

Si us plau, abans de donar-li a enviar, has de llegir tambén la informació bàsica sobre Protecció de Dades que trobaràs en l' Avís legal del nostre web. Mitjançant la teua subscripció, la cooperativa declara haver aconseguit i obtingut el teu consentiment exprès, amb la finalitat d'estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.