Blog

Representants de l'Associación Nacional de Agricultores Pequeños de Cuba (ANAP) va visitar dimecres 15 de maig la Cooperativa Agrícola San Isidro de Benicarló. Esta organització representa els interessos socials i econòmics dels llauradors cubans i dels seus familiars, amb un caràcter social no governamental.

El grup de 10 persones, format per representants de cooperatives cubanes agropecuàries i per agricultors, es va interessar pel funcionament de les diferents àrees de la cooperativa benicarlanda, com a referent del sector cooperatiu valencià. Els cooperativistes van centrar la seua atenció en l'àrea d'hortalisses de Benihort i es van interessar pels nivells d'eficiència i productivitat, les característiques de la plantilla d'empleats, així com pel desenvolupament de la qualitat i innovació en l'empresa de Benicarló.

Actualment, existeixen a Cuba més de 3.000 cooperatives agropecuàries.


No puedes realizar comentarios si no aceptas las cookies de Disqus. Pincha aquí para aceptarlas.

Atenció a clients
Tenda en línia

964 467 013 - 696 766 927

Teléfono para atender tus dudas de compra online

Dilluns a divendres 9.00/13.00 i 15.00/18.00

Com comprar?

Fes clic ací i
t'expliquem tots els passos

En 24/48 hores
on tu vulgues

Només península (Illes consultar)

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rep més informació de Benihort subscrivint-te al nostre butlletí de notícies. Introdueix la teua adreça de correu electrònic per a estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.

Si us plau, abans de donar-li a enviar, has de llegir tambén la informació bàsica sobre Protecció de Dades que trobaràs en l' Avís legal del nostre web. Mitjançant la teua subscripció, la cooperativa declara haver aconseguit i obtingut el teu consentiment exprès, amb la finalitat d'estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.