Blog

Bajo el nombre, “Control Biológico en cítricos. Identificación de enemigos naturales”, Benihort organizó un taller informativo el pasado jueves 23 de mayo, a cargo del servicio de Transferencia de Tecnología de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

El taller, que tuvo lugar de 9 a 13 horas, se desarrolló en el salón de actos de la cooperativa benicarlanda y también en algunas parcelas de los socios cooperativistas. Allí se hizo una demostración de sueltas inoculativas y aumentativas, colocación de trampas, identificación de auxiliares y conteos. El control biológico inoculativo, consiste en la liberación intencionada de enemigo natural para que se establezca temporalmente. Sus descendientes proporcionan un control de la plaga a medio plazo.


No puedes realizar comentarios si no aceptas las cookies de Disqus. Pincha aquí para aceptarlas.

Atenció a clients
Tenda en línia

964 467 013 - 696 766 927

Teléfono para atender tus dudas de compra online

Dilluns a divendres 9.00/13.00 i 15.00/18.00

Com comprar?

Fes clic ací i
t'expliquem tots els passos

En 24/48 hores
on tu vulgues

Només península (Illes consultar)

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rep més informació de Benihort subscrivint-te al nostre butlletí de notícies. Introdueix la teua adreça de correu electrònic per a estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.

Si us plau, abans de donar-li a enviar, has de llegir tambén la informació bàsica sobre Protecció de Dades que trobaràs en l' Avís legal del nostre web. Mitjançant la teua subscripció, la cooperativa declara haver aconseguit i obtingut el teu consentiment exprès, amb la finalitat d'estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.