Blog

El director-gerent de Benihort, Guillermo Edo Barreda, va participar divendres 4 de maig en la jornada “El cooperativisme com a model de desenvolupament” que va organitzar el diari digital Valencia Plaza, en col·laboració amb la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana. La jornada va ser inaugurada pel president de la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana, Emili Villaescusa. També va participar en l'obertura, el director general d'Economia, Emprenedoria i Cooperativisme, Francisco Álvarez.


La primera de les taules redones es va dedicar a la gestió, i en ella va estar present el director de la Cooperativa Agrícola de Benicarló, Guillermo Edo Barreda, així com el president de Centeco, Wifredo Valls Barberá, el gerent de Coinfer, José Luis Beltrán López, i la gerent de Serlicoop, Berta Milà Moreno.
Amb la seua experiència de quasi 30 anys al capdavant de la Cooperativa Agrícola San Isidro, Edo va aportar la seua visió al debat, assenyalant que “un dels problemes de les cooperatives és la lentitud en la presa de decisions perquè són molt consensuades”. També es van tractar qüestions com els salaris i les condicions laborals en les cooperatives, que són, sense dubte, “empreses de valors”.


En la segona de les taules, dedicada a la Responsabilitat Social Empresarial en la cooperativa, van participar la directora general de Grup Sorolla Educació, María Teresa Ramos Navarro, l'executiu de Recursos Humans d’Anecoop, Francisco Martínez Aragonés, l'executiva de Relacions Institucionals i RSE de Consum, Carmen Picot Oroval, i el director de Relacions Institucionals i RSE de Caixa Popular, Francisco Alós Alabajos.


2.600 cooperatives a la Comunitat
El conseller d'Economia, Rafael Climent, va ser l'encarregat de clausurar la jornada. "Les cooperatives contribueixen significativament a cohesionar econòmica i socialment a la Comunitat Valenciana", va assenyalar, i va ressaltar el pla 'Fem cooperatives' de la Generalitat, de suport a aquest model empresarial. També va convidar “a les empreses cooperatives i als seus socis a fer més visible el model cooperatiu d'empresa, facilitant el seu exemple d'organització econòmica, mostrant els seus avanços i els seus beneficis més democràtics".
Climent va xifrar en 2600 les empreses cooperatives existents a la Comunitat Valenciana, que donen ocupació a 50.000 persones.


No puedes realizar comentarios si no aceptas las cookies de Disqus. Pincha aquí para aceptarlas.

Atenció a clients
Tenda en línia

964 467 013 - 696 766 927

Teléfono para atender tus dudas de compra online

Dilluns a divendres 9.00/13.00 i 15.00/18.00

Com comprar?

Fes clic ací i
t'expliquem tots els passos

En 24/48 hores
on tu vulgues

Només península (Illes consultar)

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rep més informació de Benihort subscrivint-te al nostre butlletí de notícies. Introdueix la teua adreça de correu electrònic per a estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.

Si us plau, abans de donar-li a enviar, has de llegir tambén la informació bàsica sobre Protecció de Dades que trobaràs en l' Avís legal del nostre web. Mitjançant la teua subscripció, la cooperativa declara haver aconseguit i obtingut el teu consentiment exprès, amb la finalitat d'estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.