Blog

Comercialitzarà 600.000 unitats

L'àrea d'Hortalisses de Benihort està immersa en la seua campanya de producció de primavera-estiu. Un dels productes que es treballa estos dies, per primera vegada, en el seu magatzem és l'exquisida ceba tendra, procedent de les hortes dels seus socis- agricultors i la llavor de la qual, també es cuida en el planter de la cooperativa benicarlanda. De març a maig es comercialitzaran al voltant de 600.000 unitats de producte que aniran destinades al mercat nacional.

Blanca i carnosa, i més suau i dolç que la resta de varietats, la ceba tendra és hui en dia un ingredient molt habitual en la cultura gastronòmica mediterrània. La nostra ceba tendra Benihort ha incorporat la ceba tendra al seu catàleg de productes en esta campanya 2018, hortalissa de què té previst comercialitzar 600.000 unitats. “La ceba tendra és un producte destinat bàsicament als mercats nacionals, que la Cooperativa de Benicarló comercialitzarà de març a maig”, tal i com indica el cap de l'àrea d'Hortalisses, Sebastián Torres. El producte es confecciona en manolls de 3 o 4 unitats i en diferents tipus d'envàs, en funció de les necessitats de cada client.

“Les varietats de ceba tendra que nosaltres treballem són la japonesa i tipus dolça valenciana que es caracteritzen per ser blanques, carnoses, i més suaus i dolces que la resta de varietats”, segons indica el responsable del servei de Planters, Francisco Miguel Soriano.


No puedes realizar comentarios si no aceptas las cookies de Disqus. Pincha aquí para aceptarlas.

Atenció a clients
Tenda en línia

964 467 013 - 696 766 927

Teléfono para atender tus dudas de compra online

Dilluns a divendres 9.00/13.00 i 15.00/18.00

Com comprar?

Fes clic ací i
t'expliquem tots els passos

En 24/48 hores
on tu vulgues

Només península (Illes consultar)

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rep més informació de Benihort subscrivint-te al nostre butlletí de notícies. Introdueix la teua adreça de correu electrònic per a estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.

Si us plau, abans de donar-li a enviar, has de llegir tambén la informació bàsica sobre Protecció de Dades que trobaràs en l' Avís legal del nostre web. Mitjançant la teua subscripció, la cooperativa declara haver aconseguit i obtingut el teu consentiment exprès, amb la finalitat d'estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.