Blog

Benihort apoya a la Plataforma per la Dignitat del Llaurador, grupo que defiende la citricultura ante las políticas de la Unión Europea que permiten la ampliación de la entrada de cítricos procedentes de países de Àfrica Meridional.

El director de la Cooperativa Agrícola de Benicarlo, Guillermo Edo, se reunía el pasado viernes con el portavoz de la plataforma y concejal de Agricultura de Nules, César Estanyol, y con el presidente del Grupo Intercoop, Juan Vicente Moros, grupo empresarial cooperativo implicado en el mundo agroalimentario y rural de la Comunidad Valenciana que también secunda a la plataforma.


No puedes realizar comentarios si no aceptas las cookies de Disqus. Pincha aquí para aceptarlas.

Atenció a clients
Tenda en línia

964 467 013 - 696 766 927

Teléfono para atender tus dudas de compra online

Dilluns a divendres 9.00/13.00 i 15.00/18.00

Com comprar?

Fes clic ací i
t'expliquem tots els passos

En 24/48 hores
on tu vulgues

Només península (Illes consultar)

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rep més informació de Benihort subscrivint-te al nostre butlletí de notícies. Introdueix la teua adreça de correu electrònic per a estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.

Si us plau, abans de donar-li a enviar, has de llegir tambén la informació bàsica sobre Protecció de Dades que trobaràs en l' Avís legal del nostre web. Mitjançant la teua subscripció, la cooperativa declara haver aconseguit i obtingut el teu consentiment exprès, amb la finalitat d'estar al dia de les nostres novetats, promocions i ofertes.